Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

НОВИНИ

Держпослуги, що актуальні під час повномасштабної війни на Гіді

Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що постраждали внаслідок війни або вимушено переїхали до інших регіонів України, можна дізнатися на Гіді з держпослуг.  Для вашої зручності зібрали добірку актуальних послуг.

17:30 01.06.2022

Як розпізнати лист від хакерів?

Щодня кожен із нас отримує багато електронних листів на пошту та повідомлень у месенджерах. Серед них можуть бути і небезпечні, за допомогою яких кіберзловмисники намагаються зламати ваш комп’ютер та викрасти дані. 

21:14 13.05.2022

Держспецзв'язку: Прості інструкції, щоб кожен українець міг безпечно використовувати свій телефон та залишався на зв'язку в будь-якій ситуації

Держспецзв’язку підготувала прості інструкції, щоб кожен українець міг безпечно використовувати свій телефон та залишався на зв'язку в будь-якій ситуації.

14:41 11.05.2022

Спрощено процедуру оренди сільгоспземель на період воєнного часу

6 квітня 2022 року опубліковано Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану» №2145-IX від 24.03.22.

17:01 06.04.2022

Голови громад-членів АМУ в Хмельницькій області провели нараду із питань територіальної оборони і забезпечення роботи критичної інфраструктури

  Під головуванням голови Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України, міського голови Хмельницького Олександра Симчишина відбулась онлайн-нарада із представниками громад-членів АМУ в області щодо питань тероборони, цивільного захисту населення та заходів забезпечення критичної інфраструктури. Участь взяли понад 30 голів громада та представників місцевого самоврядування краю.

08:31 18.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь