Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути

Дітям – усе найкраще

Дітям – усе найкраще

    Ура! Канікули! Найщасливіша пора для дітей. Для того, аби канікули наших дітей були цікавими, вражаючими, насиченими, громада виділила 136 тисяч гривень на екскурсійні поїздки для  учнів 5, 6, 7, 9 класів. Кам'янець-Подільський, печери с.Кривче, Львів, Умань,  вінницькі фонтани, Карпати – такі цікаві куточки України пізнавала наша дітвора.

15:10 20.07.2017

Ой, на Івана, ой, на Купала…

Ой, на Івана, ой, на Купала…

    Напередодні народного свята Івана Купала в селі Ружичанка відбулося фольклорне  свято "Купальські переспіви", яке було підготовлене учасниками художньої самодіяльності Ружичанського будинку культури. У концертній програмі також взяли участь учні та вчителі Ружичанського НВК, вихованці та вихователі Ружичанського дитячого садка "Сонечко", молодь села. Свято відзначалось радісними усмішками, бадьорим настроєм та веселими розвагами  молоді біля купальського вогнища.

18:57 08.07.2017

Розсошанська громада серед 20 лідерів ОТГ  посіла 6 місце , що є визначальним критерієм для сталого розвитку громади - дослідження спроможності громад від Яніни Казюк

Розсошанська громада серед 20 лідерів ОТГ посіла 6 місце , що є визначальним критерієм для сталого розвитку громади - дослідження спроможності громад від Яніни Казюк

20 лідерів ОТГ та що є визначальним критерієм для сталого розвитку громад, - дослідження спроможності громад від Яніни Казюк

18:05 25.06.2017

Участь у міжнародному конкурсі-фестивалі "PIERIA FEST 2017" у Греції (місто Ней Порі)

Участь у міжнародному конкурсі-фестивалі "PIERIA FEST 2017" у Греції (місто Ней Порі)

    З 1 по 6 червня 2017 року хореографічний колектив "Ружичаночка" Хмельницької районної дитячої музичної школи, за сприяння депутатського корпусу територіальної громади, взяв  участь у міжнародному конкурсі-фестивалі "PIERIA FEST 2017" у Греції (місто Ней Порі).  На фестивалі було представленно 24 країни Європи. Перед початком фестивалю відбулася дружня, тепла творча зустріч керівників колективів. Під час фестивалю відбулась урочиста хода  учасників конкурсу, на якій    було  продемонстрована символіка нашої держави .  Україна, яку представляв  дитячий колектив "Ружичаночка", показала себе на високому професійному рівні, здобувши перемогу. Учасники колективу отримали  ІІІ місце  та подарунки  від організаторів  . 

20:52 16.06.2017

Обласне фольклорне свято «Весняночка іде, пташок з вирію веде»

Обласне фольклорне свято «Весняночка іде, пташок з вирію веде»

    20 травня в Розсошанській ОТГ на стадіоні  села Ружичанка відбулося обласне фольклорне свято «Весняночка іде, пташок з вирію веде», присвячене Міжнародному дню птахів, Дню довкілля та міжнародному дню Землі, яке у Хмельницькому районі проходило вперше.

21:36 21.05.2017

18 травня – Всесвітній день вишиванки

18 травня – Всесвітній день вишиванки

   Вишивка – поширений вид декоративно-прикладного мистецтва. Історія народної вишивки на Україні сягає своїм корінням у глибину віків. Дані археологічних розкопок, свідчення мандрівників і літописців доводять, що вишивання, як вид мистецтва, в Україні існує з незапам’ятних часів. Мабуть, ніколи не зможемо ми довідатися, хто і коли вперше здогадався втілити в узорний мотив красу рідної природи, свої переживання та відчуття, бо з огляду на недовговічність тканини та ниток наука позбавлена можливості точно визначити час виникнення цього мистецтва. Адже зразки найдавнішої вишивки у музеях Європи відносять до 5 ст. н. е., а пам’ятки української вишивки збереглися лише за кілька останніх століть.

20:51 19.05.2017

Чорна трагедія на кольоровій Землі ! ! !

Чорна трагедія на кольоровій Землі ! ! !

    Усі ви мабуть пам’ятаєте, що у ніч проти 26 квітня 1986 року о 1 год 23 хв 40 с коли всі безтурботно спали на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух. Почався новий відлік українського часу. Болісний. Гіркий. Печальний….

22:01 26.04.2017

«Мозаїка мистецтв»

«Мозаїка мистецтв»

   20 квітня в Хмельницькому районному будинку культури відбувся обласний огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності «Мозаїка мистецтв».

19:20 23.04.2017

7 квітня – Всесвітній день здоров’я

7 квітня – Всесвітній день здоров’я

     Напевно не один раз у своєму житті кожна людина чула таке прислів’я: «Здоров’я – усьому голова», або «Бережи одяг доки новий, а здоров’я – доки молодий». Здоров’я – тема досить популярна. Про неї пишуть у спеціальних наукових виданнях і на сторінках масової преси. Роблять доповіді, читають лекції професори для великих аудиторій. На роботі, вдома, у школі обговорюють важливі рекомендації вчених.

23:25 11.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь