Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

15 травня – Міжнародний день сім’ї

Дата: 17.05.2017 21:18
Кількість переглядів: 618

15 травня – Міжнародний день сім’ї

                       «Народ, який у сімейному житті не терпить несправедливості,

                                                                не чинитиме її в суспільному житті».

                                                                                                        Й. Г. Зейме

      Сім’я відіграє найважливішу роль у житті людини. Це той святий вузол, яким пов’язані всі члени родини. І чим міцніша родина, тим міцніша дружба в сім’ї, тим міцніша і наша рідна ненька Україна.

      У народі кажуть: «Без родини – нема України». Саме люди створюють нашу державу. Ми – український народ, який складається із родин, малих і великих, дружніх і працьовитих. Сім’я, мов сонечко, зігріває людину від її народження до кінця днів.

   Отож, з метою виховання в дітях любові до родини; навчання чемного та    шанобливого ставлення до батьків, рідної домівки, свого народу, рідної мови, країни; формування почуття обов’язку перед батьками, сприяння розширенню духовного світу учнів в Розсошанській ЗОШ I-III ступенів відбувся конкурс вітальних листівок до Міжнародного дня сім’ї (організатор конкурсу Ляшок Л. В.) серед учнів 5-11 класів та класоводами (Івасюк О. З., Лищук А. Є., Кравчук Л. В., Яблонська Л. А.) проведено виховну годину: «Щаслива родина – щаслива Батьківщина» для учнів 1-4 класів.

Фото без опису

     У конкурсі вітальних листівок I місце виборола Цибулько Єлизавета учениця 7-го класу; II місце – Бажакова Діана учениця 8-го класу та III місце – Ковбасюк Тетяна учениця 7-го класу.

Фото без опису

На світлині зліва направо Цибулько Єлизавета, Бажакова Діана,Ковбасюк Тетяна

 

    Сім’я – це пам’ять роду, а рід – запашна гілка на кроні української державності. То нехай же з року в рік, із століття в століття пишно розквітають крони наших плодових дерев, нехай коріння їхнє буде міцним і дужим від діда до прадіда, від батька до сина, від матері до доньки.

    Учнівський та педагогічний колектив Розсошанської ЗОШ I-III ступенів бажає всім родинам щастя, добра і любові. І нехай в кожній оселі все ладиться, прибавляється, множиться і додається, усміхається радість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь