A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«Не поет – бо це до болю мало»

Дата: 10.03.2016 20:33
Кількість переглядів: 872

   Ім’я Тараса Шевченка безсмертне. Це священне ім’я, як незгасний, високо піднятий факел, завжди буде освітлювати духовні й творчі шляхи українського народу.

    9 березня ми святкували 202-у річницю від дня народження Людини, що стала виразником українського духу. Шевченко загартував вогонь у серці чесного українського народу – вогонь свободи, героїзму, самовідданості і національної гідності.

    З нагоди 202-ї річниці народження Кобзаря у Розсошанській ЗОШ I-III ступенів була проведена урочиста лінійка «Не поет – бо це до болю мало», яку підготували учні 8-го класу. Лунали висловлювання відомих діячів, поетів про Кобзаря. А головне, щоб молоде покоління училося любити Україну. Також проведено тематичні виховні години, а 10 березня відбулися змагання між учнями 5-6 класів «Клуб знавців життя і творчості Т. Г. Шевченка».

Фото без опису

Також, виставлено тематичні виставки у кабінеті української мови та літератури, шкільній бібліотеці, конкурс малюнку до творів Кобзаря.

Фото без опису

   Тарас Шевченко народився на українській землі, під українським небом, проте він належить до тих людей-світочів, що стають дорогими для всього людства і що в пошані всього людства знаходять своє безсмертя. Поки б’ються серця людей, звучатиме і голос Шевченка. Справді-таки, великі поети не вмирають, вони народжуються з кожним новим поколінням, заново відкриваючи світ. Тарас Шевченко є сином народу – справжнім сином, тілом і душею, піснею і життям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь