День японської культури у Ружичанській бібліотеці
2017 рік проголошений Президентом Петром Порошенком роком Японії в Україні. Бібліотекар Ружичанської бібліотеки Темчишена Тетяна Вікторівна оформила відповідну тематичну виставку про Країну сходу сонця.
Оскільки ця країна має незвичну, але популярну у нас національну кухню, то в рамках заходів з відзначення року Японії в Україні директор Ружичанського сільського Будинку культури Світлана Корнійчук провела у бібліотеці майстер-клас «Як приготувати суші в домашніх умовах». Пані Світлана ознайомила присутніх з переліком інгредієнтів, які використовують для приготування суші, та показала покрокове приготування страви. Національна страва японської кухні всім сподобалася. Учасники майстер-класу переконалися, що процес приготування суші в домашніх умовах простий і недорогий.