Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

19 липня 2024 року відбудеться 35-а сесія сільської ради

Дата: 16.07.2024 15:58
Кількість переглядів: 157

19 липня 2024 року відбудеться 35-а сесія сільської ради з порядком денним:

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку

     Розсошанської сільської ради територіальної громади на 2021 - 2024 роки.

  1. Про внесення змін до Програми відшкодування втрат перевізників від

     перевезення пільгових категорій громадян на території Розсошанської сільської ради на 2024 рік.    

  1. Про внесення змін до Програми підтримки розвитку КНП "Центр ПМД

    Хмельницького району" (заклади, що перебувають у підпорядкуванні Розсошанської сільської територіальної громади) на 2024 рік.

  1. Про внесення змін до Програми забезпечення охорони прав і свобод

     людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території Розсошанської сільської ради на 2021-2024 роки.

  1. Про затвердження Програми підтримки та розвитку сімейних форм

     виховання в Розсошанській сільськіій раді на 2024 рік.

  1. Про внесення змін до місцевого бюджету Розсошанської сільської територіальної громади на 2024 рік.
  2. Про розгляд звернення ДУ "РАЙКІВЕЦЬКА ВИПРАВНА КОЛОНІЯ(№78)" щодо звільнення від сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
  3. Про розгляд звернення Регіональної філії "Південно-Західна залізниця" АТ "Укрзалізниця" щодо встановлення мінімальних ставок податку для платника податку АТ "Укрзалізниця" та його структурних підрозділів.
  4. Про розгляд звернення ЯРМОЛИНЕЦЬКОГО РАЙОННОГО СПОЖИВЧОГО ТОВАРИСТВА щодо зменшення ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для підприємств споживчої кооперації.
  5. Про закриття Кудринецької початкової школи - філії Малиницького ліцею Розсошанської сільської ради.
  6. Про закріплення території обслуговування за закладами загальної

           середньої освіти Розсошанської сільської ради.

     12.Про передачу майна КП «Розсошанське» на баланс Розсошанської

          сільської ради.

13.Про надання дозволу на розроблення детального плану території ТОВ

          «ПРО ОІЛ ГРУП».

 14.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо

       інвентаризації земель кадастровий номер 6825089900:02:012:0234 за

       межами населеного пункту с. Шумівці Хмельницького району

       Хмельницької області Розсошанській сільській раді.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та

       об’єднання земельних ділянок для сінокосіння та випасання худоби за

       межами населеного пункту с. Баламутівка Хмельницького району

       Хмельницької області Розсошанській сільській раді.

  1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 6825087300:04:002:0013;  укладання договору оренди землі ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ».
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із зміною цільового призначення за межами населеного пункту с. Іванівка  Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді.
  3. Про надання дозволу на передачу в суборенду орендованої земельної ділянки ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКА АВТОШКОЛА ЯГУАР»
  4. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж   частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, що встановлюється з метою забезпечення експлуатації повітряної лінії електропередачі  ПЛ-330 кВ Бар-Хмельницька та надання згоди НЕК «Укренерго» на укладення договору про встановлення земельного сервітуту
  5. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж   частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, що встановлюється з метою забезпечення експлуатації повітряної лінії електропередачі  ПЛ-330 кВ Бар-Хмельницька та надання згоди НЕК «Укренерго» на укладення договору про встановлення земельного сервітуту
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів – Ботанічна пам’ятка природи місцевого значення – «Липова алея»
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 6825883600:07:008:0031 для рибогосподарських потреб за межами населеного пункту с. Королівка Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель за межами населеного пункту с. Шумівці Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій с. Розсоша Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за межами населеного пункту с. Лехнівка Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування закладів освіти по вул. Володимирська с. Розсоша Хмельницького району Хмельницької області  Розсошанській сільській раді
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки с. Розсоша Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Карпівці Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді
  14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди с.Розсоша ст. Скібнево вул. Вокзальна 7 кв.1 гр. Стерановій Н.В.
  15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди с.Розсоша ст. Скібнево вул. Вокзальна 7 кв.2 гр. Попович В.А. та гр. Попович М.З.
  16. Про укладання договору оренди землі на невитребувані частки (паї) на новий строк з використанням переважного права орендаря ТОВ «СГП «Агропромтехніка»
  17. Про укладання договору оренди землі на новий строк з використанням переважного права орендаря ФГ «ПОДІЛЬСЬКА НАДІЯ»
  18. Про укладення договору оренди землі для сінокосіння та випасання худоби із гр. Вознюком О.П. та гр. Лободою А.Б.
  19. Про укладення договору оренди землі для сінокосіння та випасання худоби із гр. Здоровецьким В.М. та гр. Макітруком М.І.
  20. Про укладення договору оренди землі для сінокосіння та випасання худоби із гр. Гзоім І.В.
  21. Про скасування рішення п’ятої сесії Розсошанської сільської ради VІІІ скликання №256 від 05 лютого 2021 року гр. Макарову П.С.
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області СТ «Дружба»
  23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для сінокосіння та випасання худоби с. Баламутівка Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді
  24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди по вул. Хмельницька с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області гр. Пєвнєвій Н.А.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Буй О.В.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Омельчуку О.М.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового по вул. Головна 18 ОК «Розсошанський» на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Гулеватій О.І.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового по вул. Березова 42 ОК «Розсошанський» на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Сідлецькому К.В.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) за межами населеного пункту с. Розсоша Хмельницького району Хмельницької області гр. Подлюку А.К.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Гвардійська 30/1 с.Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області гр. Ковбасюку В.В.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Центральна 78 с.Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області гр. Люлькун В.Г.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Мічуріна 13 с.Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області гр. Гнипель В.Г.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Нова 30 с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області гр. Чудовському О.В., гр. Бауер С.В., гр.Чудовській Т.Д.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Героїв України 111 с. Шумівці Хмельницького району Хмельницької області гр. Карельській О.П.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по Поштова 34 с. Лехнівка Хмельницького району Хмельницької області гр. Бородій К.П.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по Травнева 14 с. Скаржинці Хмельницького району Хмельницької області гр. Лівенцевій Л.В.
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового по вул. Чорновола 2в с. Перегінка Хмельницького району Хмельницької області ПП «АМК Систем»
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Хмельницька 59 с. Баламутівка Хмельницького району Хмельницької області гр. Мишко В.В.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по Кінцева 25 с. Баламутівка Хмельницького району Хмельницької області гр. Кутей В.В.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по Велике Підлісся 59 с. Баламутівка Хмельницького району Хмельницької області гр. Фітькалу В.О.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по Кінцева 4 с. Баламутівка Хмельницького району Хмельницької області гр. Крамар Г.В.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по Гордієнка К. 27 с. Микитинці Хмельницького району Хмельницької області гр. Гаврилюк О.Б.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по Горішня 6 с. Королівка Хмельницького району Хмельницької області гр. Морозу А.П. та Мороз Є.П.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по хутір Дубинка 4 с. Іванківці Хмельницького району Хмельницької області гр. Шарабай О.А.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Хмельницька 36 с. Михайлівка Хмельницького району Хмельницької області гр. Бевзі О.Д.
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення за межами с. Малиничі на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Тер-Григорян В.Х.
  47. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на невитребувані земельні частки (паї) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів с. Монастирок, с. Іванківці, с. Лугове на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області; передачу в користування на умовах оренди невитребуваних земельних часток (паїв) за межами населеного пункту с. Монастирок, с. Іванківці, с. Лугове на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області ТОВ «Агропродукт Королівський»
  48. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Хмельницька, с. Ружичанка, Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді.

Різне.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь