Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань проекту документа державного планування

Дата: 04.07.2024 17:01
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань проекту документа державного планування «Детальний план території на земельну ділянку площею 17,0683 га, кадастровий номер 6825087300:03:002:0008 з прилеглою територією в межах автошляхів Н03 та Е50, цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код КВЦПЗ 11.02), яка розташована за межами населеного пункту с. Ружичанка на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

На виконання вимог «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555, Розсошанська сільська рада Хмельницького району Хмельницької області інформує про проведення громадських слухань проекту документа державного планування «Детальний план території на земельну ділянку площею 17,0683 га, кадастровий номер 6825087300:03:002:0008 з прилеглою територією в межах автошляхів Н03 та Е50, цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код КВЦПЗ 11.02), яка розташована за межами населеного пункту с. Ружичанка на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

1. Відомості про Замовника проекту містобудівної документації:

Розсошанська сільська рада Хмельницького району Хмельницької області
(вул. Центральна, 4, с. Розсоша, Хмельницький район, Хмельницька область, 31362).

2. Відомості про Розробника проекту містобудівної документації:

Товариство з обмеженою відповідальністю «ІНСТИТУТ МІСТОБУДУВАННЯ» (адреса: вул. Чорновола В’ячеслава, будинок 25, місто Київ, 01135).

3. Підстава розроблення:

Рішення Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області від 05 квітня 2024 року № 49-30/2024.

4. Завдання на розроблення містобудівної документації:

Склад та зміст завдання на розроблення містобудівної документації згідно ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та постанови Кабінету Міністрів України від 01 вересня 2021 р. № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

5. Інформація про дату, час і місце проведення громадських слухань:

Громадські слухання відбудуться 12 липня 2024 року о 15:00 годині у приміщенні Будинку культури за адресою: с. Ружичанка, вул. Центральна, 29.

6. Умови участі громадськості:

Подання підтверджуючих документів для ідентифікації фізичних осіб та представників юридичних осіб.

7. Інформацію про місце, де у вільному доступі протягом п’яти календарних днів до дати проведення громадських слухань можна ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації:

У приміщенні Розсошанської сільської ради (адреса: вул. Центральна, 4, с. Розсоша, Хмельницький район, Хмельницька область, 31362), на офіційному сайті (https://rozsoshanska-gromada.gov.ua/) та в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки за реєстраційним номером 07-06-6849-24 (інформація, внесена до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки, є публічною та відкритою. Вільний доступ до неї забезпечується через мережу Інтернет).

8. Адреса, на яку можуть подаватися пропозиції та зауваження:

Розсошанська сільська рада Хмельницького району Хмельницької області
(вул. Центральна, 4, с. Розсоша, Хмельницький район, Хмельницька область, 31362) та на офіційну електронну адресу: rozsosha@rozsoshanska-gromada.gov.ua.

9. Інформація про посадову особу замовника розроблення містобудівної документації, відповідальну за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень): Староста сіл Ружичанка та Карпівці - Чобан Людмила Петрівна.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь