Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території та розділу «Охорона навколишнього природного середовища»

Дата: 25.06.2024 22:52
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території та розділу «Охорона навколишнього природного середовища».

Відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 р. №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», проводиться громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території та розділу «Охорона навколишнього природного середовища» містобудівної документації, а саме, Детального плану території щодо нового будівництва складської будівлі за адресою: Хмельницька обл., Хмельницький р-н, Розсошанська сільська рада , с. Ружичанка , вул. Центральна буд. 29 , 04 липня о 14:00.

Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Розсошанську сільську раду Хмельницької області.

Відповідно до ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення проекту Детального плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня оприлюднення оголошення в 2-х друкованих засобах масової інфорації, розміщено на сайті Розсошанської сільської ради та триватиме до 2024 року

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді ) зауваження і пропозиції до проекту Детального плану та розділу "Охорона навколишнього середовища».

Ознайомитися з проектом Детального плану та розділом «Охорона навколишнього природного середовища», екологічною інформацію , у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування, подати свої зауваження та пропозиції можна до Розсошанської сільської ради, за адресою: Розсошанська сільська рада, с. Ружичанка вул. Центральна, буд. 29

 

Строк подання зауваження та пропозицій становить 15 днів, тобто до 16 липня 2024 року

Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

Тел.67-44-42


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь