Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

24 травня 2024 року об 11.00 годині відбудеться чергова сесія Розсошанської сільської ради VIII скликання

Дата: 21.05.2024 09:29
Кількість переглядів: 121

24 травня 2024 року об 11.00 годині відбудеться чергова сесія Розсошанської сільської ради VIII скликання з порядком денний:

1.Про внесення змін до Програми забезпечення охоронних прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території Розсошанської сільської ради на 2021-2024 роки.

2. Про внесення змін до цільової соціальної Програми підтримки обдарованої молоді Розсошанської сільської ради на 2024 рік.

3.Про затвердження цільової програми «Проведення культурно-масових заходів в Розсошанській сільській територіальній громаді на 2024 рік».

4. Про внесення змін до Програми здійснення землеустрою на території Розсошанської сільської ради на 2024 рік.

5.Про внесення змін до місцевого бюджету Розсошанської сільської ради на 2024 рік.

6.Про проведення громадських слухань (обговорення) щодо  реорганізації  Шумовецької гімназії Розсошанської сільської ради.

7. Про реорганізацію Монастироцької гімназії Розсошанської сільської ради.

8. Про вилучення майна комунальної власності територіальної громади

Розсошанської сільської ради з оперативного управління та користування «Пожежно-рятувального підрозділу» Розсошанської сільської ради.

9. Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату Розсошанської сільської ради та її виконавчих органів.

10. Про створення в структурі відділу Центру надання адміністративних послуг сектору державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та затвердження Положення про сектор державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень відділу Центру надання адміністративних послуг Розсошанської сільської ради.

11. Про внесення змін до Положення Відділу «Центр надання адміністративних послуг» Розсошанської сільської ради, затвердження Регламенту Відділу «Центр надання адміністративних послуг» Розсошанської сільської ради, затвердження графіку роботи відділу.

12.Про надання згоди на прийняття автомобіля до комунальної власності Розсошанської сільської ради територіальної громади.

13. Про затвердження тарифів з надання послуг Комунальним некомерційним підприємством «Хмельницький обласний заклад з надання психіатричної допомоги» Хмельницької обласної ради.

14.Про надання матеріальної допомоги гр. Гаврилюк Г. С.

15.Про найменування вулиці.

16.Про надання дозволу на списання та демонтаж приміщення по вул. Центральна, 27 с. Ружичанка.

17.Про надання в оренду приміщення ТОВ «Агропродукт Королівський».

18.Про проведення повторних земельних торгів у формі електронного

аукціону щодо продажу права оренди на земельні ділянки водного фонду площею 4,4900 га кадастровий номер 6825883600:07:045:0001, площею

5,6600 га кадастровий номер 6825883600:07:045:0002.

19.Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону щодо продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення площею 19,0000 га кадастровий номер 6825089900:02:012:0234, площею 28,0000 га кадастровий номер 6825883600:07:018:0020.

20.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на невитребувані земельні частки паї за межами с. Монастирок, Іванківці, Лугове на території Розсошанської сільської ради з подальшою передачею в оренду.                                        

21.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із зміною цільового призначення в користування на умовах оренди за межами с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області; надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 6825087300:03:004:0051 за межами с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області ПІІ «АМІК УКРАЇНА»

22.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із зміною цільового призначення в користування на умовах оренди за межами с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області; надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 6825087300:03:004:0050 за межами с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області ПІІ «АМІК УКРАЇНА»

23.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок невитребуваних часток (паїв)  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Вищі Вовківці на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області; передачу в користування на умовах оренди невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Вищі Вовківці на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області СТОВ «Шумовецьке»

24.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій за межами населеного пункту с. Перегінка Хмельницького району Хмельницької області;  надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ»

25.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної

ділянки для розміщення та експлуатації інших технічних засобів с. Малиничі Хмельницького району Хмельницької області;  укладення договору оренди землі ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»

26.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки щодо зміни цільового призначення с. Ружичанка по вул. Центральна 23/1 Хмельницького району Хмельницької області;  укладання договору оренди землі гр. Кушнір В.В.

27.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ФОП Олійник В.С. та ФОП Ямборко В.В.; надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування за межами населеного пункту с. Ружичанка на території Розсошанської сільської ради, траса М-12 Львів-Кіровоград-Знам’янка 239 км Хмельницького району Хмельницької області

28.Про укладання договору оренди землі на новий строк з використанням переважного права орендаря гр. Вдовин М.А.

29.Про укладення договору оренди землі з ТОВ «Каркас сервіс»

30.Про переукладання договорів оренди землі на невитребувані частки (паї) на новий строк із орендарем СФГ “ВІТА” (укладені до 16.07.2020 року)

31.Про поновлення договорів оренди земельних ділянок СФГ «ПОДІЛЛЯ»

32.Про поновлення договору оренди землі з ПП «ГВМ-АГРО»

33.Про поновлення договору оренди землі з ПП «ГВМ-АГРО»

34.Про розірвання Договору оренди земельної ділянки №б/н від 15.01.2019 року СФГ «Віта»

35.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населених пунктів на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області (ПЛ 330 кВ Тернопільська-

Хмельницька, опора №346)  ПАТ НЕК «УКРЕНЕРГО»

36.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності із зміною цільового призначення в користування на умовах оренди за межами с. Скаржинці Хмельницького району Хмельницької області ТОВ «АГРОФІРМА ПРОГРЕС-В»

37.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб за межами населеного пункту с. Шумівці Хмельницького району

Хмельницької області Розсошанській сільській раді

38.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель по вул. Молодіжна 2в гараж №11 с. Скаржинці Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді

39.Про внесення змін в рішення двадцять дев’ятої сесії Розсошанської сільської ради VІІІ скликання №60-29/2024 «Про укладання Договору оренди землі на невитребувані частки (паї) з ТОВ «Агропродукт Королівський»  від 15.02.2024 року

40.Про внесення змін в рішення одинадцятої сесії Виноградівської сільської ради ХХІ скликання №б/н «Про розгляд заяв на приватизацію земельних ділянок»  від 02.02.1994 року та рішення двадцять дев’ятої сесії Виноградівської сільської ради У скликання №7 «Про внесення змін до рішення 11 сесії 21 скликання Виноградівської сільської ради від 02.02.1994 року»  від 23.09.2009 року

41.Про затвердження Детального плану території на окрему територію кадастровий номер 6825087300:03:014:0003 за межами населених пунктів Розсошанської сільської ради Хмельницької області

42.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) за межами населеного пункту с. Розсоша Хмельницького району Хмельницької області гр. Подлюк А.К.

43.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Баранову В.В.

44.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення на території Розсошанської сільської ради ОК «Розсошанський» вул. Березова, 15 Хмельницького району Хмельницької області гр. Лаврентьєву В.В. та гр. Лаврентьєвій В.Й.

45Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Розсоша вул. Паркова 3 Хмельницького району Хмельницької області гр. Сопрук О.В.

46.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Розсоша вул. Б. Хмельницького 13 Хмельницького району Хмельницької області гр. Мельнику Є.Р.

47.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Андрійківці по вул. Сезіка 16 Хмельницького району Хмельницької області гр. Себістіяну М.О.

48.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної

ділянки приватної власності із зміною цільового призначення на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Шемелюку Ю.І.

49.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Ружичанка вул. Центральна 71 Хмельницького району Хмельницької області гр. Гуцалюку А.М.

50.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Шумівці вул. Лісова 16 Хмельницького району Хмельницької області гр. Бурмію В.П.

51.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Шумівці по вул. Героїв України 47 Хмельницького району Хмельницької області гр. Сергунову О.В. та гр. Бяла А.В.

52.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Шумівці вул. Героїв України 21 Хмельницького району Хмельницької області гр. Цимбалюк Б.С.

53.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Шумівці вул. Героїв України 15 Хмельницького району Хмельницької

області гр. Кухаренко К.О.

54.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Лехнівка провулок Садовий 7 Хмельницького району Хмельницької області гр. Звалянській Н.Я.

55.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Лугове вул. Новиченська 8 Хмельницького району Хмельницької області гр. Ільєву А.М.

56.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Баламутівка вул. Широка 12 Хмельницького району Хмельницької області гр. Іщук Ю.В.

57.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Баламутівка вул. Лисогірка 18 Хмельницького району Хмельницької області гр. Ковальчуку М.М.

58.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Баламутівка вул. Хмельницька 68 Хмельницького району Хмельницької

області гр. Ковальчук А.С.

59.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) за межами населеного пункту с. Монастирок Хмельницького району Хмельницької області гр. Бакаляр Н.М. та гр. Камишевій О.М.

60.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Михалківці провулок Набережний 6 Хмельницького району Хмельницької області гр. Ковалю В.С.

61.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Монастирок вул. Ліщина 8 Хмельницького району Хмельницької області гр. Михайлюк Р.С.

62.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Михалківці вул. Шевченка 16 Хмельницького району Хмельницької області

гр. Сковері М.О.

63.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Михалківці вул. Шевченка 28 Хмельницького району Хмельницької області гр. Гринчук С.Ф.

64.Про внесення змін в рішення чотирнадцятої сесії Розсошанської сільської ради VIII скликання №236-14/2021 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та її у власність гр. Максіменко Сергію Петровичу» від 19.11.2021 року

65.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Видошня по вул. Соснова 8 Хмельницького району Хмельницької області гр. Романовському Р.М.

66.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Михайлівка по вул. Молодіжна 55 Хмельницького району Хмельницької області гр. Савіцькому В.М.

67.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Михайлівка по вул. Набережна 2 Хмельницького району Хмельницької області гр. Наталюк О.В. та гр.Савіцькій Л.В.

68.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Королівка по вул. Довга 33 Хмельницького району Хмельницької області гр.

Бондару А.М.

Різне.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь