A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про скликання двадцять восьмої сесії сільської ради VIІІ скликання

Дата: 14.12.2023 20:00
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

21 грудня 2023 року в 12 годині в сесійній залі Хмельницької РДА відбудеться 28-ма  сесія сільської ради.  Запрошуються сільські депутати, старости.

Порядок денний двадцять восьмої сесії сільської ради VIІІ скликання

 

1. Про затвердження Програми та Положення про порядок надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, що зареєстровані та проживають на території Розсошанської сільської ради на 2024 рік.

2. Про затвердження Програми підтримки поранених військовослужбовців та членів сімей загиблих військовослужбовців та зниклих безвісти, які брали участь у захисті України від збройної агресії на 2024 рік.

3.Про затвердження Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України на 2024 рік.

4.Про затвердження Порядку виплати грошового забезпечення сім'ям військовослужбовців, захоплених у полон у 2024 році.

5. Про затвердження Програми підтримки розвитку КНП «Центр ПМД Хмельницького району» (заклади, що перебувають у підпорядкуванні Розсошанської ОТГ) на 2024 рік.

6. Про затвердження Програми підтримки розвитку КНП «Хмельницька центральна районна лікарня» Хмельницького району на 2024 рік.

7. Про затвердження Програми відшкодування витрат на надання пільг за послуги зв’язку окремим категоріям громадян Розсошанської сільської ради на 2024 рік.

8. Про затвердження Програми відшкодування втрат перевізників від перевезення пільгових категорій громадян на території Розсошанської сільської ради на 2024 рік.

9.  Про затвердження Програми компенсаційних виплат за пільгові перевезення залізничним транспортом окремих категорій громадян на території Розсошанської сільської ради на 2024 рік.

10. Про затвердження цільової Програми надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійні основі на 2024 рік.

11. Про затвердження Цільової Програми забезпечення перебування внутрішньо переміщених осіб на території Розсошанської сільської територіальної громади у 2024 році.

12. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Розсошанське» Розсошанської сільської ради на 2024 рік

13. Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Розсошанської сільської ради на 2024 рік.

14. Про затвердження Програми здійснення землеустрою на території Розсошанської сільської ради  на 2024 рік

15. Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Розсошанської сільської ради на 2024 рік.

16. Про затвердження Цільової соціальної Програми підтримки обдарованої молоді на 2024 рік

17. Про затвердження Цільової соціальної Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2024 рік.

18. Про затвердження Цільової соціальної Програми розвитку освіти на 2024 рік.

19. Про затвердження Цільової соціальної Програми розвитку культури на 2024 рік.

20. Про затвердження Цільової соціальної Програми фізкультури та спорту на 2024 рік

21. Про затвердження Програми «Соціальна підтримка сімей, дітей та молоді» Центру надання соціальних послуг Розсошанської сільської ради на 2024-2026 роки.

22. Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Розсошанської сільської ради та її виконавчих органів.

23. Про внесення змін до місцевого бюджету Розсошанської сільської територіальної громади на 2023 рік.

24. Про місцевий бюджет Розсошанської сільської територіальної громади на 2024 рік.

25. Про затвердження вартості харчування в закладах освіти Розсошанської сільської ради на 2024 рік.

26. Про звільнення від оплати за харчування учнів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти Розсошанської сільської ради у 2024 році.

27. Про звільнення від оплати за харчування вихованців пільгових категорій закладів дошкільної освіти Розсошанської сільської ради у 2024 році.

28. Про реорганізацію Баламутівського закладу дошкільної освіти «Сонечко» Розсошанської сільської ради шляхом приєднання до Баламутівського ліцею Розсошанської сільської ради.

29. Про надання дозволу на списання товарів (дидактичних матеріалів для закладів загальної середньої освіти), які закуплялися у Товаристві з обмеженою відповідальністю «ВЕМА КІДС» відповідно до Договору про закупівлю товарів №16Т від 24.12.2021 р.

30. Про надання дозволу на списання майна об’єктів спільної власності територіальної громади сільської ради.

31. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів по Розсошанській сільській раді на 2024 рік.

32. Про місцевий бюджет Розсошанської сільської територіальної громади на 2024 рік.

33. Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату Розсошанської сільської ради та її виконавчих органів.

34. Про оплату праці сільського голови в 2024 році.

35. Про оплату праці секретаря сільської ради в 2024 році.

36. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються

Розсошанською сільською радою та її органами під час здійснення власних та делегованих повноважень органів місцевого самоврядування. 

37. Про створення комунального закладу «Центр соціальної підтримки дітей «Дивосвіт» Розсошанської сільської ради» та затвердження Полодення.

38. Про надання дозволу на  проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення для розміщення та експлуатації будівель та споруд авіаційного транспорту на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області

39. Про надання дозволу на  проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за межами населеного пункту с. Ружичанка на території Розсошанської сільської ради траса М-12 Львів-Кіровоград-Знам’янка 239 км Хмельницького району Хмельницької області

40. Про внесення змін в рішення двадцять третьої сесії сільської ради VIII скликання №98-23/2023 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування закладів освіти з подальшою передачею в постійне користування на території Розсошанської сільської ради»  від 15.06.2023 року

41. Про внесення змін в рішення двадцять сьомої позачергової сесії сільської ради VIII скликання №98-23/2023 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із зміною цільового призначення по вул. Весняна с. Карпівці  Хмельницького району Хмельницької області; передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки гр. Гончаруку О.А.»  від 17.11.2023 року

42. Про припинення договору оренди земельної ділянки гр. Осацький М.І.; передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки гр. Гончаруку О.А.

43. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки кадастровий номер 6825886400:03:003:0011 Хмельницька область Хмельницький район с. Перегінка вул. Центральна 53

44. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду кадастровий номер 6825884000:04:047:0001 Розсошанській сільській раді

45. Про передачу в користування на умовах оренди невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Ружичанка на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області СФГ «Татьяна»

46. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок невитребуваних часток (паїв)  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Шумівці на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області; передачу в користування на умовах оренди невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Шумівці на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області СТОВ «Шумовецьке»

47. Про внесення змін до договору оренди землі гр. Гринчук А.О.

48. Про внесення змін до договорів оренди землі гр. Гринчук А.О.

49. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону щодо продажу права оренди на земельну ділянку

50. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону щодо продажу права оренди на земельну ділянку

51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування (для обслуговування клубу) с. Лехнівка Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді

52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із зміною цільового призначення за межами населеного пункту с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді; надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки кадастровий номер 6825087300:03:017:0011 за межами населеного пункту с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді

53. Про зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки кадастровий номер 6825882600:02:001:0035 с. Слобідка по вул. Центральна 45а Хмельницького району Хмельницької області; внесення змін до Договору оренди земельної ділянки №49-ОЗ від 03.08.2023 року укладений з гр. Потапчук І.В.

54. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель по вул. Вокзальна 9/2 с. Розсоша ст. Скібнево Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді

55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності із зміною цільового призначення в користування на умовах оренди за межами с. Розсоша, с. Андрійківці, с. Скаржинці Хмельницького району Хмельницької області ТОВ «СГП «АГРОПРОМТЕХНІКА»

56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського призначення кадастровий номер 6825084200:04:008:0080 за межами населеного пункту с. Малиничі на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області ТОВ «АГРОПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ «САМОБРАНКА»

57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності за межами населеного пункту с. Шумівці Хмельницького району Хмельницької області Розсошанській сільській раді

58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в користування на умовах оренди за межами населеного пункту с. Перегінка Хмельницького району Хмельницької області ТОВ «лайфселл»

59. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в користування на умовах оренди за межами населеного пункту с. Кудринці Хмельницького району Хмельницької області ТОВ «лайфселл»

60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) за межами населеного пункту с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області гр. Гаврилюку Г.А.

61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) за межами населеного пункту с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області гр. Мрачковському О.О.

62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) за межами населеного пункту с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області гр. Буняку П.І.

63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) за межами населеного пункту с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області гр. Лукащук К.І.

64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) за межами населеного пункту с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області гр. Бузі В.М.

65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) на території Розсошанської сільської ради за межами населеного пункту с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області гр. Гаврилюк Г.А.

66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) на території Розсошанської сільської ради за межами населеного пункту с. Ружичанка Хмельницького району Хмельницької області гр. Мрачковському О.О.

67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Карпівці по вул. Ясенова 13 Хмельницького району Хмельницької області гр. Журавській Н.І.

68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Карпівці по вул. Ясенова 41 Хмельницького району Хмельницької області гр. Боднарчук Н.В.

69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Мотовилець Г.В.

70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Шумівці по вул. Героїв України 43 Хмельницького району Хмельницької області гр. Малій М.В.

71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення на території Розсошанської сільської ради ОК «Розсошанський» Хмельницького району Хмельницької області гр. Гаврішку В.Д.

72. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення на території Розсошанської сільської ради ОК «Розсошанський» Хмельницького району Хмельницької області гр. Гаврішку В.Д.

73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення на території Розсошанської сільської ради ОК «Розсошанський» вул. Веселкова 17 Хмельницького району Хмельницької області гр. Полугар В.М.

74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового по вул. Виноградна ОК «Розсошанський» на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Шупті О.М.

75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового ОК «Розсошанський» на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Левицькій І.В.

76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового ОК «Розсошанський» на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Бондаренко М.М.

77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Барилюк Г.В.

78. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області гр. Барилюк Г.В.

79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Нижчі Вовківці по вул. Шевченка 21 Хмельницького району Хмельницької області гр. Сенченко О.Г. та гр. Лесковій І.Г.

80. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Андрійківці пров. Шкільний 3 Хмельницького району Хмельницької області гр. Козіній Н.С.

81. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Баламутівка по вул. Широка 40 Хмельницького району (колишнього Ярмолинецького району) Хмельницької області гр. Толстій І.В.

82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Баламутівка по вул. Велике Підлісся 48 Хмельницького району Хмельницької області гр. Дмитрієвій С.Г.

83. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Слобідка по вул. Березина 4 Хмельницького району (колишнього Ярмолинецького району) Хмельницької області гр. Степановій Н.В.

84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Слобідка по вул. Центральна 40а Хмельницького району (колишнього Ярмолинецького району) Хмельницької області гр. Басюк К.В.

85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Перегінка по вул. Чорновола (колишня Пролетарська) 24 Хмельницького району Хмельницької області гр. Шевчуку Б.П.

86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Перегінка пров. Чорновола 1 Хмельницького району Хмельницької області гр. Верхогляд А.О.

87. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Лехнівка по вул. Центральна 23 Хмельницького району Хмельницької області гр. Стойко П.Д.

88. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Іванківці по вул. Провідна 52 Хмельницького району Хмельницької області гр. Грініку Р.В.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь