Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі |
||
|
Найменування предмета закупівлі |
Крупа гречана, крупа рисова, булгур, крупа перлова, вівсяна каша, крупа кукурудзяна, крупа пшоняна, борошно пшеничне вищого ґатунку, крупа ячна |
|
Вид процедури закупівлі |
Відкриті торги з особливостями згідно положень Закону України «Про публічні закупів лі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами з урахуванням положень Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178. |
|
Код національного класифікатора України код ДК 021-2015 |
«код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-крупяної промисловості» |
|
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам |
|
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: |
Розрахунок здійснено з урахуванням вартості товару на ринку відповідно до положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020 р. методом порівняння ринкових цін. |
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)