Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі |
||
|
Найменування предмета закупівлі |
Риба свіжоморожена «Хек» |
|
Вид процедури закупівлі |
Відкриті торги з особливостями згідно положень Закону України «Про публічні закупів лі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами з урахуванням положень Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178. |
|
Код національного класифікатора України код ДК 021-2015 |
«код ДК 021:2015 - 15220000-6 «Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені» |
|
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Риба ціла морська хек повинна бути свіжоморожена, не містити побічних включень, не мати сторонніх присмаків і запахів. Поверхня риби повинна бути чиста, природного забарвлення, без зовнішніх пошкоджень, правильного оброблення, з цільною консистенцією і запахом, властивим запаху свіжої риби. Не допускається риба заморожена більше одного разу. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності. Без ГМО. Тушка без голови, випотрошена. Не допускається присутність льоду. |
|
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: |
Розрахунок здійснено з урахуванням вартості товару на ринку відповідно до положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020 р. методом порівняння ринкових цін. |
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)