Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі |
||
|
Найменування предмета закупівлі |
Фруктові соки в асортименті |
|
Вид процедури закупівлі |
Відкриті торги з особливостями згідно положень Закону України «Про публічні закупів лі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами з урахуванням положень Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178. |
|
Код національного класифікатора України код ДК 021-2015 |
«код ДК 021:2015 – 15320000-7 «Фруктові та овочеві соки»
|
|
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Фруктовий або ягідний сік з вмістом цукру не більше 10 грамів на 100 грамів готового продукту має бути отриманий з доброякісних стиглих свіжих або збережених свіжими завдяки охолодженню, або висушених фруктів, ягід призначений для безпосереднього вживання в їжу. Сік має бути виробленим як з одного виду фруктів, ягід так і із сумішей соків фруктів, ягід різних найменувань, мати приємний, освіжаючий смак, без сторонніх включень, не допускається осад на дні. Пакування по системі "Тетра Пак" на основі картону об’ємом 1л Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.. |
|
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: |
Розрахунок здійснено з урахуванням вартості товару на ринку відповідно до положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020 р. методом порівняння ринкових цін. |
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)