Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі |
||
|
Найменування предмета закупівлі |
Свинина охолоджена, філе куряче охолоджене |
|
Вид процедури закупівлі |
Відкриті торги з особливостями згідно положень Закону України «Про публічні закупів лі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами з урахуванням положень Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178. |
|
Код національного класифікатора України код ДК 021-2015 |
«код ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо» |
|
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до діючого законодавства, в тому числі згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та загальним вимогам встановленим відповідними ДСТУ 7158:2010, ДСТУ 3143:2013. |
|
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: |
Розрахунок здійснено з урахуванням вартості товару на ринку відповідно до положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020 р. методом порівняння ринкових цін. |
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)