Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря КНП «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЗАКЛАД З НАДАННЯ ПСИХІАТРИЧНОЇ ДОПОМОГИ»

Дата: 26.12.2022 09:56
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЗАКЛАД З НАДАННЯ ПСИХІАТРИЧНОЇ ДОПОМОГИ» ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ має намір отримати дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для майданчиків: лікарня, адреса: 32120, Хмельницька область, Хмельницький район, село Скаржинці, Розсошанська ТГ; очисні споруди, адреса: 32120, Хмельницька область, Хмельницький район, с.Скаржинці, вул. Грушевського. Юридична адреса: 32120, Хмельницька область, Хмельницький район, село Скаржинці, Розсошанська ТГ. Спеціалізація – надання психіатричної допомоги населенню.

Майданчик: лікарня. Існуюче задіяне обладнання: модулі газових котелень. Забруднюючі речовини, які викидаються в атмосферне повітря від існуючих джерел викидів: азоту діоксид, вуглецю оксид, метан, азоту(1)оксид(N2O), вуглецю двоокис. Загальна кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин від існуючих джерел викидів – 324,020 т/рік. Задіяне додаткове нове обладнання: дизель-генератор. Забруднюючі речовини, які викидаються в атмосферне повітря від додаткових нових джерел викидів: азоту діоксид, вуглецю оксид, сірки діоксид, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, неметанові леткі органічні сполуки(НМЛОС), сірководень(H2S), сульфатна кислота (H2SO4) [сірчана кислота], вуглецю двоокис. Кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин від додаткових нових джерел викидів складає 89,823 т/рік. Загальна кількість викидів від джерел на період проведення інвентаризації на території майданчика – 413,843 т/рік. Наднормативний вплив на навколишнє середовище – відсутній.

Майданчик: очисні споруди. Існуюче задіяне обладнання: твердопаливний котел. Забруднюючі речовини, які викидаються в атмосферне повітря від існуючих джерел викидів: азоту діоксид, вуглецю оксид, метан, азоту(1)оксид(N2O), неметанові леткі органічні сполуки(НМЛОС), речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, вуглецю двоокис. Загальна кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин від існуючих джерел викидів – 10,920 т/рік. Задіяне додаткове нове обладнання: дизель-генератор. Забруднюючі речовини, які викидаються в атмосферне повітря від додаткових нових джерел викидів: азоту діоксид, вуглецю оксид, сірки діоксид, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, неметанові леткі органічні сполуки(НМЛОС), сірководень(H2S), сульфатна кислота (H2SO4) [сірчана кислота], вуглецю двоокис. Кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин від додаткових нових джерел викидів складає 34,771 т/рік. Загальна кількість викидів від джерел на період проведення інвентаризації на території майданчика – 45,691 т/рік. Наднормативний вплив на навколишнє середовище – відсутній.

З моменту опублікування інформації, зауваження громадських організацій та окремих громадян на протязі 30 календарних днів можуть надсилатись до Хмельницької обласної державної адміністрації: 29005, Хмельницька обл., м.Хмельницький, майдан Незалежності,2.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь