Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Про отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря КНП «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЗАКЛАД З НАДАННЯ ПСИХІАТРИЧНОЇ ДОПОМОГИ»

Дата: 26.12.2022 09:56
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЗАКЛАД З НАДАННЯ ПСИХІАТРИЧНОЇ ДОПОМОГИ» ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ має намір отримати дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для майданчиків: лікарня, адреса: 32120, Хмельницька область, Хмельницький район, село Скаржинці, Розсошанська ТГ; очисні споруди, адреса: 32120, Хмельницька область, Хмельницький район, с.Скаржинці, вул. Грушевського. Юридична адреса: 32120, Хмельницька область, Хмельницький район, село Скаржинці, Розсошанська ТГ. Спеціалізація – надання психіатричної допомоги населенню.

Майданчик: лікарня. Існуюче задіяне обладнання: модулі газових котелень. Забруднюючі речовини, які викидаються в атмосферне повітря від існуючих джерел викидів: азоту діоксид, вуглецю оксид, метан, азоту(1)оксид(N2O), вуглецю двоокис. Загальна кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин від існуючих джерел викидів – 324,020 т/рік. Задіяне додаткове нове обладнання: дизель-генератор. Забруднюючі речовини, які викидаються в атмосферне повітря від додаткових нових джерел викидів: азоту діоксид, вуглецю оксид, сірки діоксид, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, неметанові леткі органічні сполуки(НМЛОС), сірководень(H2S), сульфатна кислота (H2SO4) [сірчана кислота], вуглецю двоокис. Кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин від додаткових нових джерел викидів складає 89,823 т/рік. Загальна кількість викидів від джерел на період проведення інвентаризації на території майданчика – 413,843 т/рік. Наднормативний вплив на навколишнє середовище – відсутній.

Майданчик: очисні споруди. Існуюче задіяне обладнання: твердопаливний котел. Забруднюючі речовини, які викидаються в атмосферне повітря від існуючих джерел викидів: азоту діоксид, вуглецю оксид, метан, азоту(1)оксид(N2O), неметанові леткі органічні сполуки(НМЛОС), речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, вуглецю двоокис. Загальна кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин від існуючих джерел викидів – 10,920 т/рік. Задіяне додаткове нове обладнання: дизель-генератор. Забруднюючі речовини, які викидаються в атмосферне повітря від додаткових нових джерел викидів: азоту діоксид, вуглецю оксид, сірки діоксид, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, неметанові леткі органічні сполуки(НМЛОС), сірководень(H2S), сульфатна кислота (H2SO4) [сірчана кислота], вуглецю двоокис. Кількість викидів в атмосферне повітря забруднюючих речовин від додаткових нових джерел викидів складає 34,771 т/рік. Загальна кількість викидів від джерел на період проведення інвентаризації на території майданчика – 45,691 т/рік. Наднормативний вплив на навколишнє середовище – відсутній.

З моменту опублікування інформації, зауваження громадських організацій та окремих громадян на протязі 30 календарних днів можуть надсилатись до Хмельницької обласної державної адміністрації: 29005, Хмельницька обл., м.Хмельницький, майдан Незалежності,2.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь