Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 02.12.2022 15:02
Кількість переглядів: 134

                                                                                       Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Найменування предмета закупівлі

Природний газ

 

Вид процедури закупівлі

Відкриті торги з особливостями  згідно положень Закону України «Про публічні закупів лі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами з урахуванням положень Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178.

 

Код національного класифікатора України код ДК 021-2015

09120000-6 Газове паливо

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

19 липня 2022 р. Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам» № 812 (далі – Постанова № 812).  Так, відповідно до підпункту 4 пункту 2 Постанови №812 спеціальні обов’язки покладені на ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” – щодо забезпечення постачання природного газу споживачам, що є бюджетними установами відповідно до Бюджетного кодексу України, закладам охорони здоров’я державної власності (казенні підприємства та/або державні установи тощо), закладам охорони здоров’я комунальної власності (комунальні некомерційні підприємства та/або комунальні установи, та/або спільні комунальні підприємства тощо) (далі – бюджетні установи) на умовах передбачених пунктом 6 Постанови №812. Відповідно до вказаного пункту встановлено, що ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» постачає з 1 вересня 2022 р. по 31 березня 2023 р. (включно) природний газ бюджетним установам на умовах договору постачання, укладеного з цим товариством на період до 31 грудня 2022 р.

Умови постачання природного газу замовнику повинні відповідати наступним нормативно-правовим актам:

Закон України «Про публічні закупівлі» 25.12.2015 № 922-VIII;

Закон України «Про ринок природного газу» 09.04.2015 № 329-VIII;

Правила постачання природного газу, затверджені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 30.09.2015 № 2496;

іншим нормативно-правовим актам.

Якість товару має відповідати вимогам державних стандартів, а також умовам, встановленим чинним законодавством до товару даного виду.

Кількісною характеристикою предмета закупівлі є обсяг споживання природного газу. Обсяг, необхідний для забезпечення діяльності та власних потреб об’єктів Замовника, та враховуючи обсяги споживання поточного календарного року становить орієнтовно 200,0 тис м3 на період з 01 січня 2023 року до 31 березня 2023 року включно.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Відповідно до примірників Договору, що були надіслані ТОВ “Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» 26.09.2022 та 27.10.2022 на електрону, ціна газу за 1000 куб. м з ПДВ, з урахуванням тарифу на послуги транспортування та коефіцієнту, який застосовується при замовленні потужності на добу наперед, становить 16 553,89 грн.

Таким чином, очікувана вартість закупівлі становить 3 309 950,31 грн. з ПДВ.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь