Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Зустріч з податківцями

Дата: 01.08.2022 15:46
Кількість переглядів: 221

28 липня 2022 року під час чергового засідання виконавчого комітету Розсошанської сільської ради було проведено робочу зустріч зі старостами старостинських округів громади, посадовими особами сільської ради та представниками Хмельницької ДПІ.

В ході зустрічі обговорювались новації застосування Закону України від 15.03.2022 року № 2120-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану», зокрема право на застосування спрощеної системи оподаткування 3 групи за ставкою 2%. Було піднято питання про важливість сплати податків, збереження та створення нових робочих місць для підтримки розвитку регіональної економіки.

Податківці нагадали про те, що триває одноразове (спеціальне) добровільне декларування фізичними особами активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи були одержані за рахунок доходів, що підлягали на момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог чинного законодавства та /або міжнародних договорів.

Також було проаналізовано проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення. Зокрема, щодо своєчасності сплати податкових зобов’язань з податку на майно, встановлення обґрунтованих ставок з місцевих податків і зборів, легалізації заробітної плати, сплати боргу, подання звітності в електронному вигляді, отримання адміністративних послуг.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь