Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Кольоровий тиждень

Дата: 23.09.2019 20:32
Кількість переглядів: 369

   17 вересня у Розсошанському ліцеї серед учнів 1-4 класів розпочався кольоровий тиждень. Кожен день тижня присвячувався певному кольору. Завданням для дітей було принести овочі і фрукти певного кольору та одягнутися у одяг відповідного кольору. А ще, діти мали знати яку користь для організму людини приносять ті чи інші овочі та фрукти, які вони принесли.

   Отже, вівторок був сонячним і яскравим – жовтого кольору. Жовтий – символ тепла, радощів і поваги. Це колір золота і стиглого колоса, через яке він уособлює Сонячне світло.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   У середу відзначався день червоного кольору. Червоний – гарячий колір, у ньому присутні всі сторони життя: з однієї – повнота життя, свобода та енергія; з іншої – ворожнеча, помста й агресивність.

   Четвер позначився зеленим кольором. Зелений – символ природи і молодості; він «міст» між двома протилежними кольорами веселкового спектру – гарячим червоним і холодним синім. А тому виступає кольором надії на злагоду, мир і спокій.

Фото без опису

Фото без опису

   П’ятниця майоріла синім кольором. Синій – символ вірності, довір’я і безкінечності: як безкінечними бачиться морська далечінь і небесна глибина.

Фото без опису

Фото без опису

   Виховний відділ ліцею ознайомив учнів із особливостями кольоротерапії та символікою кольорів в Україні, а ще розповіли про користь та шкоду вживання овочів та фруктів відповідно для організму кожної людини індивідуально. Переможцями кольорового тижня стали третьокласники. Їм було вручено грамоту за I місце, альбоми для кожного учня та солодощі. Іншим учнівським колективам – солодощі та подяки за участь.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь