Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Тиждень початкової школи

Дата: 26.01.2019 20:17
Кількість переглядів: 497

З 21 по 25 січня у Андрійковецькій ЗОШ  І-ІІ ст. пройшов Тиждень початкової школи. Організували цикл заходів вчителі-початківці Красій Т.В., Солоненко О.М., Смоляк В.В., Тарнавська Н.І.

«Ми намагалися спланувати тиждень так, щоб заходи охоплювали різні сторони нашої щоденної роботи з дітьми. До проведення також залучили і батьків. Наприклад, вони разом з дітками виготовляли різноманітні поробки, малювали, шили іграшки» –  розповідає Віта Володимирівна, вчитель початкових класів.

У ці дні учні окрім навчання, грали у Твістер, змагалися у грі «Лабіринт»,  переглядали різноманітні відеоролики.

Надія Іванівна Тарнавська разом з учнями та колегами організували виставку  малюнків «Намалюю Україну барвінкову». Найактивнішими у конкурсі були  учні 1 класу.

Змістовною та захоплюючою була віртуальна подорож по всіх куточках нашої держави під назвою «Сім чудес України» підготовлена Вітою Володимирівною Смоляк.

Серед учнів 3 та 4 класів Олена Миколаївна Солоненко провела конкурс «Найрозумніший», у якому перемогла Олеся Ковалець, учениця 4 класу. А Тетяна Василівна Красій провела вікторину «Мовне намисто», де школярі пригадали народні казки , прислів’я та приказки. Школярі із задоволенням відповідали на запитання , розгадували ребуси і кросворди, але перемогу здобув Кирил Бялковський, учень 2 класу.

На День Соборності України  початківці провели флеш-моб: під Гімн України об’єдналися в живий ланцюг єдності.

Також був проведений конкурс «Творимо дива своїми руками». Діти разом з батьками виготовляли різноманітні вироби. Найактивнішими були батьки учнів 3 класу.

Завершився Тиждень початкової школи святом «Моя Україна», на якій відбулося підбиття підсумків тижня, нагородження переможців грамотами.

«Цей тиждень закінчився, але подібні конкурси , вікторини та ігри будуть й надалі, бо як показала практика такі заходи нашим дітям цікаві. Вони пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися»  –  діляться  враженнями вчителі початкових класів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь