Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Смайликовий водограй

Дата: 16.10.2018 20:42
Кількість переглядів: 437

   Багато років назад одна компанія звернулася  з проханням до художника Гарві Белла придумати який-небудь яскравий символ - візитну картку компанії. Буквально за десять хвилин Гарві придумав і намалював так званий смайлик. Сталося це у 1963 році. Успіх такої «візитки» перевершив всі очікування. Клієнти компанії були в захваті від нововведення — буквально через кілька місяців було випущено більше десяти тисяч значків!

   Зовсім скоро миле обличчя з усмішкою стало з'являтися на футболках, бейсболках, конвертах, листівках, сірникових коробках. Навіть поштове відомство США випустило марку з цим символом. Белл вірив, що створений ним смайл давно перестав бути комерційним символом, а став інтернаціональним символом гарного настрою і усмішки. Тоді він вирішив створити Всесвітній день усмішки, який із 1999 року відзначають у першу п'ятницю жовтня. Девізом свята стала фраза: «Зроби добру справу. Допоможи хоча б одній людині усміхнутися».

    Отож, учні 5-11 класів Розсошанського НВК взяли участь у загальношкільному конкурсі на «Кращий смайлик», а ще, цілий день дарували посмішки вчителям та один одному. Ось такий смайликовий водограй получився в учнів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   I місце у конкурсі виборола Гордовська Ольга, учениця 6 класу, IIВиноградова Крістіна, учениця 7 класу, III – Притисюк Анна, учениця 8 класу.

Частіше посміхайтеся та творіть добро!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь