A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розсошанська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Рішення виконавчого комітету №- «Рішення виконкому від 27.10.2022 року»

Кількість переглядів: 115
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 09.11.2022
Автор: -
Номер документу: -
Назва документу: Рішення виконкому від 27.10.2022 року
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки КНП (0.02 МБ)
  2. Про встановлення опіки над дітьми-сиротами та призначення опікуна (0.03 МБ)
  3. Про внесення змін до місцевого бюджету Розсошанської сільської територіальної громади на 2022 рік. (0.02 МБ)
  4. Про присвоєння поштової адреси об'єкту нерухомого майна-житловому будинку (0.02 МБ)
  5. Про переведення дачного (садового) будинку в житловий будинок (0.02 МБ)
  6. Про роботу закладів торгівлі на території Розсошанської сільської ради (0.02 МБ)
  7. Про погодження робочого проекту “Будівництво багатоповерхового житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та гаражів по вул. Транспортна11/3 в м. Хмельницькому Зовнішні мережі водопроводу і каналізації” (0.02 МБ)
  8. Про затвердження Стратегії розвитку Ружичанського ліцею Розсошанської сільської ради на 2022-2027 роки (0.02 МБ)
  9. Про  присвоєння назв вулицям та провулкам розташованим в садівничому товаристві “Роднічок”,  що знаходиться в адміністративних межах Розсошанської територіальної громади (0.02 МБ)
  10. Про тимчасове влаштування малолітніх дитини до КНП «Хмельницький обласний спеціалізований будинок дитини» та до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Подолянчик” (0.03 МБ)
  11. Про надання матеріальної допомоги малозабезпеченим та хворим громадянам на лікування, поховання та на відзначення ювілейних дат (0.03 МБ)
  12. Про здійснення підвідомної реєстрації Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Ружичанського закладу дошкільної освіти «Сонечко» Розсошанської сільської ради на 2022-2026 роки (0.02 МБ)
  13. Про здійснення підвідомної реєстрації Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Шумовецького закладу дошкільної освіти «Сонечко» Розсошанської сільської ради на 2022-2026 роки (0.02 МБ)
  14. Про здійснення підвідомної реєстрації Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Розсошанського закладу дошкільної освіти «Яблунька» Розсошанської сільської ради на 2022-2026 роки (0.02 МБ)
  15. Про здійснення підвідомної реєстрації Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Кудринецької гімназії Розсошанської сільської ради на 2022-2026 роки (0.02 МБ)

УКРАЇНА

РОЗСОШАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27.10.2022 року с. Розсоша № 2

 

Про внесення змін до Цільової Програми захисту населення

і території від надзвичайних ситуацій техногенного

та природного характеру, забезпечення пожежної та

техногенної безпеки на території Розсошанської сільської

ради територіальної громади Хмельницького району на 2021-2025 роки

 

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення 1 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області про внесення змін до Цільової Програми захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Розсошанської сільської ради Хмельницького району на 2021-2025 роки, виконавчий комітет сільської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до Цільової Програми захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Розсошанської сільської ради територіальної громади Хмельницького району на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням виконавчого комітету Розсошанської сільської ради від 19.05.2022 року № 6 , а саме викласти пункт 7.3 розділу 7 в новій редакції:

пункт 7.3.1 колонка 4 - 250,0 замінити на 7.3.1. колонка 4 -305,0;

пункт 7.3.1 колонка 6 - 50,0 замінити на 7.3.1. колонка 6 -105,0;

пункт 7.3.2 колонка 4 - 85,0 замінити на 7.3.2. колонка 4 -68,0;

пункт 7.3.2 колонка 6 -17,0 замінити на 7.3.2. колонка 6 -0,0;

пункт 7.3.3 колонка 4 - 190,0 замінити на 7.3.3. колонка 4 -152,0;

пункт 7.3.3 колонка 6 - 38,0 замінити на 7.3.3. колонка 6 -0,0.

2. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

Сільський голова Василь ДЯЧОК

 

 

додаток

Цільова Програма захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Розсошанської об’єднаної територіальної громади Хмельницького району на 2021-2025 роки

 

З метою реалізації державної політики у сфері цивільного захисту розроблено Цільову Програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Розсошанської об’єднаної територіальної громади Хмельницького району на 2021-2025 роки (далі – Програма), в основу якої покладено принцип захисту населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій, ліквідації наслідків можливих аварій та природних стихійних явищ, пріоритетність завдань, спрямованих на порятунок життя та збереження здоров’я громадян.

Програму розроблено у відповідності з вимогами Кодексу цивільного захисту України, постанов Кабінету Міністрів України від 9 січня 2014 року № 11 “Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту ”, від 30 вересня 2015 року № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», від 10 березня 2017 року № 138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту» та з урахуванням інших нормативних документів.

Програму розраховано на період з 2021 до 2025 року, вона складається з таких розділів:

поповнення, оновлення (освіження) і зберігання матеріального резерву для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій;

заходи щодо утримання фонду захисних споруд в готовності до використання за призначенням;

заходи з удосконалення системи оповіщення населення цивільного захисту;

заходи, спрямовані на запобігання загибелі людей на водних об’єктах;

заходи з організації навчання населення правилам безпеки життєдіяльності та діям в умовах виникнення надзвичайних ситуацій;

заходи із забезпечення радіаційного та хімічного захисту населення;

заходи з організації та забезпечення реагування на надзвичайні ситуації;

заходи із забезпечення пожежної безпеки об'єктів, створення та утримання підрозділів місцевої (добровільної) пожежної охорони.

 

  1. Зміст проблеми та обґрунтування необхідності її розв’язання шляхом розроблення і виконання Програми

Згідно зі статтею 3 Конституції України життя та здоров’я людини, її безпека є найвищими соціальними цінностями, про забезпечення яких держава відповідає перед нею. Безпека населення і територій, їх захищеність від впливу шкідливих техногенних, природних та екологічних факторів є неодмінною умовою сталого розвитку суспільства.

Запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, зменшення збитків і втрат у разі їх виникнення, ефективна ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій є одним з головних пріоритетів діяльності органів влади.

Для попередження або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, надання допомоги постраждалому населенню, проведення невідкладних відновлювальних робіт особливого значення набуває наявність місцевого матеріального резерву.

Формування та працівники, які здійснюють заходи з локалізації або ліквідації надзвичайної ситуації місцевого рівня потребують забезпечення засобами захисту, майном, технікою та обладнанням для проведення аварійно-рятувальних робіт та надання допомоги населенню.

Крім того комплексного розвитку потребує інфраструктура населених пунктів з метою доступу громадян до об'єктів відпочинку , в тому числі на воді, водопостачання , в тому числі протипожежного, забезпечення якісного дорожнього сполучення, розвитку системи оповіщення як засобу комунікації з жителями громади, створення безпечних умов перебування людей у приміщеннях та на території, що досягається як обладнанням протипожежними засобами приміщень так і освітленням населених пунктів та ін.

З метою забезпечення захисту здоров’я громадян, зменшення матеріальних втрат та недопущення шкоди підприємствам, установам і організаціям, матеріальним і культурним цінностям, довкіллю у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій проводиться оповіщення та інформування населення. У зв’язку із створенням державної автоматизованої системи централізованого оповіщення, необхідним є створення її місцевого сегменту.

З метою забезпечення захисту здоров’я громадян необхідними є заходи з обстеження, проведення експертизи, перевезення, тимчасового зберігання радіоактивних матеріалів, виявлених у незаконному обігу.

Для захисту населення від наслідків техногенних аварій, а також під час застосування зброї масового знищення в особливий період створено фонд захисних споруд. Разом з тим, існує необхідність забезпечення фінансування з місцевого бюджету заходів, спрямованих на утримання захисних споруд цивільного захисту комунальної форми власності в готовності до використання за призначенням.

Поширення соціальної реклами, видання буклетів, пам’яток, методичних рекомендацій з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, проведення олімпіад з безпеки життєдіяльності, забезпечення консультаційних пунктів при органах місцевого самоврядування забезпечить покращення навчання населення діям у випадку надзвичайних ситуацій. Заходи із створення та підвищення готовності аварійно-рятувальних служб дозволять покращити та прискорити проведення аварійно-рятувальних та відновлювальних робіт.

 

Мета Програми

Метою Програми є захист населення і територій громади від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, ефективне функціонування місцевої ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, послідовне зниження ризику виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, підвищення рівня безпеки населення і захищеності територій від наслідків таких ситуацій, забезпечення громадської безпеки.

 

Шляхи і способи розв’язання проблеми

Оптимальним варіантом розв’язання проблеми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру є реалізація державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій шляхом системного здійснення першочергових заходів щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій з використанням ресурсів держави та інших джерел, не заборонених законом.

 

Обсяги та джерела фінансування Програми

Фінансування завдань і заходів Програми здійснюється з місцевого бюджету, а також за рахунок інших фінансування, не заборонених законом (відповідно додатку 1).

Розрахунки потреби в коштах на відповідні заходи, що передбачені Програмою проводяться при поданні бюджетних запитів на відповідний рік більш детально.

 

Завдання і напрями Програми

Програма передбачає здійснення першочергових заходів щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій за такими напрямами:

створення та поповнення матеріального резерву усіх рівнів для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій;

запобігання загибелі людей на водних об’єктах;

забезпечення працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту індивідуальними засобами захисту органів дихання;

утримання фонду захисних споруд в готовності до використання за призначенням;

модернізація місцевої системи оповіщення та зв’язку цивільного захисту;

навчання населення діям в умовах виникнення надзвичайних ситуацій;

підвищення готовності аварійно-рятувальних служб до дій за призначенням;

забезпечення пожежної безпеки об'єктів, створення та утримання підрозділів місцевої (добровільної) пожежної охорони.

 

Очікувані результати, ефективність Програми

 

Виконання Програми дасть змогу:

забезпечити належний рівень безпеки населення, захищеності територій, об’єктів виробництва і соціально-культурної сфери від надзвичайних ситуацій;

знизити ризик виникнення надзвичайних ситуацій та мінімізувати їх наслідки;

оновлювати, поповнювати матеріальні цінності місцевого матеріального резерву, необхідних для ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру;

забезпечити укомплектування аварійно-рятувальних служб необхідним обладнанням; забезпечити функціонування дієвої системи запобігання загибелі людей на водних об’єктах;

підвищити обізнаність населення щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій;

забезпечити здійснення комплексних заходів щодо реконструкції та підтримання в постійній готовності місцевої автоматизованої системи оповіщення;

своєчасно та у найкоротший термін проводити оповіщення керівного громади (сільської ради) у разі виникнення загрози чи надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру;

підвищити ефективність використання коштів, які спрямовуються на здійснення заходів щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій;

забезпечити належний рівень пожежної безпеки об'єктів, створити та утримувати підрозділи місцевої (добровільної) пожежної охорони.

Ефективність виконання Програми полягає у створенні оптимальної та результативної ланки підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, підвищенні дієвості функціонування аварійно-рятувальних підрозділів, зменшенні кількості постраждалих та загиблих внаслідок надзвичайних ситуацій.

 

Координація та контроль за ходом виконання Програми

Координацію Програми здійснює виконавчий комітет Розсошанської сільської ради (ОТГ).

Контроль за виконанням Програми відповідно до своїх повноважень забезпечує відповідальна особа з питань цивільного захисту населення Розсошанської сільської ради (ОТГ).

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

 

          1. Заходи і завдання

з виконання Цільової Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Розсошанської об’єднаної територіальної громади Хмельницького району на 2021-2025 роки

 

з/п

Назва заходу

Виконавець

Бюджет

Всього

2021

2022

2023

2024

2025

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1. Поповнення, оновлення (освіження) і зберігання матеріальних резервів для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

1.1.

Створення, поповнення матеріального резерву для ліквідації надзвичайної ситуації, надання допомоги населенню (відповідно до номенклатури)

Структурний підрозділ (відповідальна особа) з питань цивільного захисту населення громади

250,0

50,0

50,0

50,0

50,0

50,0

 

Усього за розділом:

 

250,0

50,0

50,0

50,0

50,0

50,0

2. Заходи щодо утримання фонду захисних споруд в готовності до використання за призначенням

2.1.

Проведення ремонту та утримання захисних споруд цивільного захисту в готовності до використання за призначенням

Балансоутримувачі захисних споруд

25,0

5,0

5,0

5,0

5,0

5,0

 

Усього за розділом:

 

25,0

5,0

5,0

5,0

5,0

5,0

3. Заходи з удосконалення системи оповіщення населення цивільного захисту

3.1

Придбання та застосування пристроїв автоматичного дозвону для проведення оповіщення по мобільним та аналоговим телефонам посадових осіб (старостів) та депутатів об’єднаної територіальної громади

Структурний підрозділ (відповідальна особа) з питань цивільного захисту населення громади

 

 

 

 

 

 

3.1.1

прилад автоматичного дозвону

10,0

0

10,0

0

0

0

3.1.2

устатковання мовленнєвого оповіщування

35,0

35,0

0

0

0

0

3.2.

Встановлення сирен та вуличних гучномовців. для можливості оповіщення населення в населених пунктах громади

старости

50,0

10,0

10,0

10,0

10,0

10,0

 

Усього за розділом:

 

95,0

45,0

20,0

10.0

10,0

10,0

 

4. Заходи, спрямовані на запобігання загибелі людей на водних об’єктах

 

4.1.

Фінансування заходів, спрямованих на створення місць масового відпочинку людей на водних об’єктах в населених пунктах ОТГ

Відповідальна особа з питань ЖКГ, цивільного захисту населення громади

 

 

 

 

 

 

4.1.

Облаштування місця відпочинку на воді:

- сільський став у межах ( за межами) населених пунктів

Відповідальна особа з питань ЖКГ, цивільного захисту населення громади

 

750,0

 

 

 

0

 

 

 

0

 

750,0

0

0

4.2.

Придбання рятувального спорядження (рятувальні шлюпки, плавучі прилади, рятувальні жилети або нагрудники, пляжні круги з 15-метровим плавучим лінем, рятувальні костюми-комбінезони, засоби зв’язку, техніка та інше спеціальне обладнання і спорядження, призначене для проведення пошуково-рятувальних робіт);

Відповідальна особа з питань ЖКГ, цивільного захисту населення громади

150,0

0

0

0

80,0

70,0

4.3.

Фінансування заходів, спрямованих на запобігання загибелі людей на водних об’єктах (утримання місць відпочинку, в тому числі обстеження дна, паспортизація і утримання рятувальних постів)

Відповідальна особа з питань ЖКГ, цивільного захисту населення громади

60,0

0

0

20,0

20,0

20,0

 

Усього за розділом:

 

960.0

0

0

770,0

100,0

90,0

5. Заходи з організації навчання населення правилам безпеки життєдіяльності та діям в умовах виникнення надзвичайних ситуацій

5.1.

Забезпечення консультаційних пунктів цивільного захисту навчальною літературою з питань цивільного захисту

старости

10,0

2,0

2,0

2,0

2,0

2,0

5.2.

Проходження навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, громади на Навчально-методичному центрі ЦЗ та БЖД Хмельницької області

Голова громади, секретар, старости

25,0

5,0

5,0

5,0

5,0

5,0

5.3.

Навчання посадових осіб з питань пожежної безпеки до обов’язків яких входить забезпечення виконання та виконання заходів пожежної безпеки

Підрозділ (відповідальна особа) з питань цивільного захисту населення громади

20,0

4,0

4,0

4,0

4,0

4,0

5.4.

Сприяння волонтерському та добровольчого руху в громаді:

 

Підрозділ (відповідальна особа) з питань цивільного захисту населення, освіти, культури, охорони здоров'я громади

 

 

 

 

 

 

5.4.1.

навчання волонтерів, добровольців правилам рятування потерпілих на водних об'єктах та надання першої невідкладної медичної допомоги, страхування їх життя;

Підрозділи з питань освіти, культури, охорони здоров'я, цивільного захисту громади

50,0

10,0

10,0

10,0

10,0

10,0

5.4.2.

створення умов для функціонування волонтерського та добровольчого руху (виділення приміщень, придбання рятувальних засобів та майна, в тому числі для надання першої та невідкладної медичної допомоги);

Підрозділи з питань освіти, культури, охорони здоров'я, цивільного захисту громади

125,0

25,0

25,0

25,0

25,0

25,0

5.4.3.

виготовлення агітаційних матеріалів, проведення масових заходів, робота з населенням з питань безпечної поведінки на воді та в побуті.

Підрозділи з питань освіти, культури, охорони здоров'я, цивільного захисту громади

15,0

3,0

3,0

3,0

3,0

3,0

5.5

Поширення і пропагування культури безпеки життєдіяльності серед вихованців дитячих та учнів загальноосвітніх навчальних закладів:

- проведення брейн-рингів та вікторин;

- проведення літніх денних таборів;

- проведення збір-змагань юних рятувальників «Школа безпеки» та “Дружин юних пожежників”;

- прибання наочних матеріалів, одягу, в тому числі рятувального, рятувальних засобів та обладнання для навчання дітей;

Підрозділи з питань освіти, культури, охорони здоров'я, цивільного захисту громади

50,0

10,0

10,0

10,0

10,0

10,0

 

Усього за розділом:

 

295,0

59,0

59,0

59,0

59,0

59,0

6. Заходи із забезпечення радіаційного та хімічного захисту населення

6.1.

Заходи, спрямовані на забезпечення індивідуальними засобами захисту органів дихання у разі виникнення надзвичайних ситуацій на радіаційних та хімічно-небезпечних об’єктах в умовах мирного часу:

Підрозділ з питань цивільного захисту громади, керівник комунального підприємства

(АРС, МПО)

 

 

 

 

 

 

6.1.1.

Забезпечення уніфікованими приладами хімічної та радіаційної розвідки:

- побутові прилади радіаційної розвідки типу МКС 05 ТЕРРА;

 

 

 

9,0

 

 

0

9,0

 

 

0

 

 

0

0

6.1.2

Забезпечення комплектом екологічної аптечки, сорбційних бонів, сорбентів-біодеструкторів для ліквідації розливів хімічних речовин

8,0

0

0

8,0

0

0

 

Усього за розділом:

 

17,0

0

9,0

8.0

0

0

7. Заходи з організації та забезпечення реагування на надзвичайні ситуації

7.1.

Забезпечення спеціалізованих служб цивільного захисту, формувань, бригад комунального підприємства (аварійно-рятувальної служби, підрозділу МПО) громади:

 

 

 

 

 

 

 

7.1.1.

комплектом аварійно-рятувального обладнання аварійної (бензоріз, пожежні рукава, пневмоподушка, мотопомпа, електростанція, ранцеві опристувачі, пересувні мотопомпи, надуваний човен, рятувальні жилети, гучномовці, радіостанцій і т.п.)

Підрозділ з питань цивільно захисту громади, керівник комунального підприємства (АРС, МПО)

200,0

40,0

40,0

40,0

40,0

40,0

7.2.

Утримання джерел зовнішнього протипожежного водопостачання :

 

 

 

 

 

 

 

7.2.1.

утримання пожежних гідрантів, водонапірних веж та градирень, природних та штучних пожежних водоймищ: забезпечення вільних під’їздів із твердим покриттям, забезпечення справного стану пірсів, приймальних колодязів;

керівник комунального підприємства

100,0

20,0

20,0

20,0

20,0

20,0

7.3.

Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету (1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області) для виконання делегованих повноважень та ліквідації масштабних пожеж, надзвичайних ситуацій, покращення матеріальної бази:

Голова громади, підрозділ економіки та фінансів

 

 

 

 

 

 

7.3.1.

придбання сертифікованих теплозахисних костюмів та касок, рятувальних ременів, краг та карабінів, форменого одягу та взуття

Голова громади, підрозділ економіки та фінансів

305,0

50,0

105,0

50,0

50,0

50,0

7.3.2.

придбання засобів радіозв’язку

Голова громади, підрозділ економіки та фінансів

68,0

17,0

0,0

17,0

17,0

17,0

7.3.3.

придбання засобів індивідуального захисту органів дихання (апарати на стисненому повітрі, панорамні маски)

Голова громади, підрозділ економіки та фінансів

152,0

38,0

0,0

38,0

38,0

38,0

7.3.4.

придбання аварійно-рятувального обладнання (пожежні рукава, пневмоподушка, мотопомпа, електростанція, надуваний човен, рятувальні жилети, комплексів для декомпомінації і т.п.)

Голова громади, підрозділ економіки та фінансів

125,0

25,0

25,0

25,0

25,0

25,0

7.3.5.

Придбання паливо-мастильних матеріалів для заправки пожежно- рятувальної техніки та запасних частин до транспортних засобів

Голова громади, підрозділ економіки та фінансів

500,0

100,0

100,0

100,0

100,0

100,0

 

Усього за розділом:

 

1 450,0

290,0

290,0

290,0

290,0

290,0

8. Заходи щодо забезпечення пожежної безпеки

8.1.

Організаційне забезпечення у сфері пожежної безпеки

 

 

 

 

 

 

 

8.1.1.

Приведення до належного протипожежного стану об’єктів освіти

підрозділ з питань освіти

 

 

 

 

 

 

8.1.1.1

Загальноосвітні навчальні заклади

Кількість закладів

8

підрозділ з питань освіти

 

 

 

 

 

 

8.1.1.1.1

Монтаж систем протипожежного захисту

6

підрозділ з питань освіти

1 000,0

500,0

500,0

0

0

0

8.1.1.1.2

Технічне обслуговування та пожежне спостерігання

8

підрозділ з питань освіти

240,0

48,0

48,0

48,0

48,0

48,0

8.1.1.1.3

Вогнезахист будівельних конструкцій

8

підрозділ з питань освіти

700,0

350,0

0

0

350,0

0

8.1.1.1.4

Влаштування та ремонт систем внутрішнього протипожежного водопостачання

-

 

підрозділ з питань освіти

-

-

-

-

-

-

8.1.1.1.5

Ремонт електромереж та проведення замірів опору ізоляції

8

 

підрозділ з питань освіти

150,0

30,0

30,0

30,0

30,0

30,0

8.1.1.1.6

Влаштування пристроїв блискавкозахисту

4

 

підрозділ з питань освіти

360,0

180,0

180,0

0

0

0

8.1.1.1.7

Первинні засоби пожежогасіння (технічне обслуговування та придбання)

8

 

підрозділ з питань освіти

160,0

32,0

32,0

32,0

32,0

32,0

8.1.1.1.8

Забезпечення закладів з цілодобовим перебуванням дітей пристроями саморятування під час пожежі

-

підрозділ з питань освіти

-

-

-

-

-

-

8.1.1.1.9

Навчання посадових осіб з питань пожежної безпеки

8

підрозділ з питань освіти

16,0

3,2

3,2

3,2

3,2

3,2

 

Усього за підпунктом:

 

2 626,0

1 143,2

793,2

113,2

463,2

113,2

8.1.1.2

Дошкільні навчальні заклади

Кількість закладів

6

 

 

 

 

 

 

 

8.1.1.2.1

Монтаж систем протипожежного захисту

3

підрозділ з питань освіти

400,0

200,0

200,0

0

0

0

8.1.1.2.2

Технічне обслуговування та пожежне спостерігання

6

підрозділ з питань освіти

180,0

36,0

36,0

36,0

36,0

36,0

8.1.1.2.3

Вогнезахист будівельних конструкцій

6

підрозділ з питань освіти

420,0

210,0

0

0

210,0

0

8.1.1.2.4

Влаштування та ремонт систем внутрішнього протипожежного водопостачання

-

підрозділ з питань освіти

-

-

-

-

-

-

8.1.1.2.5

Ремонт електромереж та проведення замірів опору ізоляції

6

підрозділ з питань освіти

100,0

20,0

20,0

20,0

20,0

20,0

8.1.1.2.6

Влаштування пристроїв блискавкозахисту

3

підрозділ з питань освіти

270,0

135,0

135,0

0

0

0

8.1.1.2.7

Первинні засоби пожежогасіння (технічне обслуговування та придбання)

6

підрозділ з питань освіти

120,0

24,0

24,0

24,0

24,0

24,0

8.1.1.2.8

Забезпечення закладів з цілодобовим перебуванням дітей пристроями саморятування під час пожежі

-

підрозділ з питань освіти

-

-

-

-

-

-

8.1.1.2.9

Навчання посадових осіб з питань пожежної безпеки

6

підрозділ з питань освіти

12,0

2,4

2,4

2,4

2,4

2,4

 

Усього за підпунктом:

 

 

1 502,0

627,4

417,4

82,4

292,4

82,4

8.1.2.

Приведення до належного протипожежного стану об’єктів культури

Кількість закладів

14

підрозділ з питань культури

 

 

 

 

 

 

8.1.2.1.

Монтаж систем протипожежного захисту

14

підрозділ з питань культури

1 500,0

750,0

750,0

0

0

0

8.1.2.2

Технічне обслуговування та пожежне спостерігання

14

підрозділ з питань культури

420,0

84,0

84,0

84,0

84,0

84,0

8.1.2.3

Вогнезахист будівельних конструкцій

14

підрозділ з питань культури

1 120,0

560,0

0

0

560,0

0

8.1.2.4

Влаштування та ремонт систем внутрішнього протипожежного водопостачання

-

підрозділ з питань культури

-

-

-

-

-

-

8.1.2.5

Ремонт електромереж та проведення замірів опору ізоляції

14

підрозділ з питань культури

210,0

42,0

42,0

42,0

42,0

42,0

8.1.2.6

Влаштування пристроїв блискавкозахисту

12

підрозділ з питань культури

1 800,0

900,0

900,0

0

0

0

8.1.2.7

Первинні засоби пожежогасіння (технічне обслуговування та придбання)

14

підрозділ з питань культури

350,0

70,0

70,0

70,0

70,0

70,0

8.1.2.8

Забезпечення закладів культури пристроями саморятування під час пожежі

-

підрозділ з питань культури

-

-

-

-

-

-

8.1.2.9

Навчання посадових осіб

з питань пожежної безпеки

14

підрозділ з питань культури

14,0

2,8

2,8

2,8

2,8

2,8

 

Усього за пунктом:

 

 

5 414,0

2 408,8

1 848,8

198,8

758,8

198,8

8.1.3.

Приведення до належного протипожежного стану об’єктів охорони здоров’я

Кількість закладів

підрозділ з питань охорони здоров'я

 

 

 

 

 

 

8.1.3.1

Монтаж систем протипожежного захисту

13

підрозділ з питань охорони здоров'я

1 000,0

500,0

500,0

0

0

0

8.1.3.2

Технічне обслуговування та пожежне спостерігання

16

підрозділ з питань охорони здоров'я

500,0

100,0

100,0

100,0

100,0

100,0

8.1.3.3

Вогнезахист будівельних конструкцій

16

підрозділ з питань охорони здоров'я

1 040.0

520,0

0

0

520,0

0

8.1.3.4

Влаштування та ремонт систем внутрішнього протипожежного водопостачання

-

підрозділ з питань охорони здоров'я

-

-

-

-

-

-

8.1.3.5

Ремонт електромереж та проведення замірів опору ізоляції

16

підрозділ з питань охорони здоров'я

320,0

64,0

64,0

64,0

64,0

64,0

8.1.3.6

Влаштування пристроїв блискавкозахисту

10

підрозділ з питань охорони здоров'я

800,0

400,0

400,0

0

0

0

8.1.3.7

Первинні засоби пожежогасіння (технічне обслуговування та придбання)

16

підрозділ з питань охорони здоров'я

400,0

80,0

80,0

80,0

80,0

80,0

8.1.3.8

Забезпечення закладів охорони здоров’я зі стаціонаром пристроями саморятування під час пожежі

1

підрозділ з питань охорони здоров'я

219,0

73

73

73

0

0

8.1.3.9

Навчання посадових осіб з питань пожежної безпеки

16

підрозділ з питань охорони здоров'я

16,0

3,2

3,2

3,2

3,2

3,2

 

Усього за підпунктом:

 

4 295,0

1 740,2

1 220,2

320,2

767,2

247,2

8.2.

Створення та утримання підрозділів пожежної охорони

 

 

 

 

 

 

 

8.2.1.

Організація функціонування підрозділу місцевої пожежної охорони в с. Розсоша, забезпечення пожежно-технічним, аварійно-рятувальним обладнанням та спорядженням.

 

 

3 500,0

700,0

700,0

700,0

700,0

700,0

8.2.2.

Організація функціонування підрозділу місцевої пожежної охорони в с. Малиничі, забезпечення пожежно-технічним, аварійно-рятувальним обладнанням та спорядженням.

2 500,0

500,0

500,0

500,0

500,0

500,0

8.2.3.

Організація функціонування підрозділу місцевої пожежної охорони в с. Михайлівка, забезпечення пожежно-технічним, аварійно-рятувальним обладнанням та спорядженням.

2 500,0

500,0

500,0

500,0

500,0

500,0

 

Усього за пунктом:

 

8 500,0

1 700,0

1 700,0

1 700,0

1 700,0

1 700,0

 

Усього за розділом:

 

22 337,0

7 619,6

5 979,6

2 414,4

3 981,6

2 341,6

9. Охорона громадської безпеки

9.1

Забезпечення громадської безпеки населення громади.

голова громади, підрозділ з питань цивільного захисту громади (відповідальна особа)

 

4300,0

 

900,0

1000,0

1200,0

1200,0

 

Усього за пунктом:

 

4300,0

 

900,0

1000,0

1200,0

1200,0

 

Усього за розділом:

 

4300,0

 

900,0

1000,0

1200,0

1200,0

 

Усього за Програмою

 

29 729,0

8 068,6

7312,6

4 606,6

5 695,6

4045,6


 


 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь